Naš tim

Ivan Škarić

Voditelj projekta

Iako je novoosnovano poduzeće (rujan 2019.), poduzeće svoje kompetencije temelji na svom osnivaču i direktoru, Ivan Škarić, koji ima široko iskustvo u području brendiranja i razvoja poslovanja malih proizvođača kao i u području pripreme i provedbe projekata financiranih iz EU fondova. Naime, osnivač je prijavio i proveo/provodi velik broj međunarodnih projekata iz programa Interreg i Horizon2020 s partnerima iz 8 država, kao i velik broj projekata financiranih iz Operativnih programa RH za razdoblje od 2014. do 2020. Osnivač poduzeća i direktor će biti zaposlen u okviru projekta kao Voditelj projekta s ciljem efikasne provedbe projekta, ostvarenju ciljeva i financijske stabilnosti potrošnje sredstava.

Katarina Dropulić

Marketing Manager

Magistrica Međunarodne politike i diplomacije s višegodišnjim iskustvom rada u odnosima s javnošću i marketingu velik interes i stras pokazuje prema razvijanju društvenog poduzetništva u Republici Hrvatskoj. Obzirom na iskustvo rada s različitim branšama, upravljanja i provedbe komunikacijskih i marketinških kampanja i brandingu poduzeća, svojim će znanjem, iskustvom i vještinama pomoći pri podizanju svijesti o društvenom poduzetništvu, ali i njihovih aktivnosti s ciljem prepoznavanja važnosti OPG-ova, njihova razvijanja i prodaje ekološki certificiranih proizvoda.

Nika Bobić

Content Creator

Magistrirala je na studiju politologije na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Tijekom studija radila je na nizu filmskih i glazbenih festivala i manifestacija, a iskustvo u kreiranju contenta stekla je kroz višegodišnje vođenje digitalnih platformi i društvenih mreža.

Projekt je sufinancirala (85%) Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj  objavljenog materijala isključiva je odgovornost Terra Fertile d.o.o.
Više informacija o strukturnim  fondovima na strukturnifondovi.hr i esf.hr

© 2021. All rights reserved. Terra fertile d.o.o.

TOP